Facilități

Sustenabilitate pentru acasă

Ne dorim o comunitate conștientă de resursele limitate ale mediului înconjurător, de aceea aplicăm exigențele impuse de legislația nZEB, mai ales cele care fac referire la eficiența energetică. Un lucru care se va reflecta pe viitoarele tale facturi, costurile tale de încălzire și răcire ale apartamentului tău fiind mult mai bine controlate. De asemenea, amenajăm și un sistem de colectare selectivă a deșeurilor.

Spații de relaxare

Fiecare apartament dispune de propriul spațiu de relaxare, atât de apreciat de toți membrii casei. Unitățile de la parter au câte o grădină privată, amenajată ca o peluză și delimitată de arbuști înalți. Pregătim logii pentru fiecare unitate în parte, la care folosim balustrade de sticlă, pentru un plus de eleganță acasă. Apartamentele de la ultimele etaje au terase private generoase, cu suprafețe cuprinse între 25 și 120 mp.

Spații comune

Clădirile dispun de câte 2 lifturi de capacitate mare (de 8 și 10 persoane) pentru fiecare scară, iar spațiile comune și casa scării sunt finisate cu granit și ceramică de trafic intens. Drumurile de și până acasă vor fi permanent confortabile și sigure pentru toți membrii comunității din Akcent City.

Spații verzi & locuri de joacă

Atenția noastră se îndreaptă asupra copiilor și a celor care își doresc să aibă un mediu sănătos și verde în jurul casei lor. Pregătim spații verzi generoase pentru viitoarea comunitate, aproximativ 4200 mp, și două locuri de joacă, zona în care se vor forma primele și cele mai trainice relații de prietenie din complex.

Locuri de parcare & acces auto

Pregătim 796 de locuri de parcare la nivel subteran, 119 de locuri de parcare la nivel suprateran, dar și infrastructura necesară pentru montarea stațiilor de încărcare pentru autovehiculele electrice. Complexul beneficiază de acces in parcările subterane prin uși tip rulou cu deschidere și acționare electrică din telecomandă.

Program zilnic & timp liber

Suntem situați în apropierea unor clădiri de birouri în care poate lucrezi chiar în prezent, sau îți dorești să te reorientezi profesional. Coșul zilnic este ușor de planificat, odată cu magazinele alimentare din zonă, iar școala copilului tău este o nouă oportunitate să petreci timp de calitate împreună cu el, într-o plimbare lejeră zilnică. Distanța față de centru este una mică, iar cea față de Aeroportul Internațional Henri Coandă și Gara de Nord poate fi parcursă în timp optim.