Localizarea și accesul. Cât de importante sunt atunci când achiziționezi un apartament?

Conform unor studii, București se află în topul celor mai aglomerate orașe din lume și în care se petrece cel mai mult timp în trafic. Desigur, nu avem nevoie de studii pentru a ni se demonstra asta, pentru că ieșim zilnic din case și ne lovim de orele petrecute în trafic pentru a ajunge dintr-un colț în altul, mai ales când nu avem la îndemână prea multe mijloace de transport.

Distanțele pe care trebuie să le parcurgi zilnic de acasă la birou și înapoi, pentru a-ți procura cele necesare vieții de zi cu zi sau pur și simplu pentru a-ți petrece timpul liber pot fi un avantaj sau, dimpotrivă, o corvoadă.

În continuarea articolului vom expune un top al lucrurilor pe care să le iei în calcul atunci când îți alegi noua casă și pe care Akcent City le îndeplinește cu brio:

1. Accesul – Unul dintre cele mai importante lucruri atunci când ești în căutarea unei noi case este accesul. Cand discutăm despre marile orașe, amplasarea joacă poate cel mai important rol în alegerea făcută. Fie că discutăm despre proximitatea mijloacelor de transport în comun, centre comerciale, școli, parcuri, clădiri de birouri și nu numai.

Localizarea complexului este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le-am avut în vedere în momentul alegerii spațiului pentru construcție. Mobilitatea, libertatea de mișcare, viața socială, accesul facil la punctele de interes ale orașului sunt unii dintre cei mai importanți piloni în proiectul nostru pentru cei care apreciază stiluri de viață de tip activ, modern sau urban.

Astfel, la doar 2 minute de Akcent City găsești stația de metrou Jiului și stații de autobuze și tramvaie.

Și unde mai adăugăm că a fost demarată și construcția Magistralei 6 de metrou, ce va lega inclusiv zona 1-Mai-Pajura de Aeroportul Otopeni.

Chiar lângă complex ai Kauflad, Penny Bucureștii Noi, Mega Image și Piața 16 Februarie.

La câteva minute distanță este situat Colloseum Mall.

Dacă ne referim la institutții de învățământ, în apropiere există grădinițe, școli și chiar și universități.

 

Poți vedea toate punctele de interes ale zonei aici.

2. Zona – Bucureștii Noi este recunoscută ca fiind o zonă cu potențial imobiliar și în continuă creștere. Este o zonă de referință a sectorului 1, care în ultimii ani a beneficiat de investiții majore în modernizarea infrastructurii, ușurând astfel accesul transportului în comun prin refacerea carosabilului și a trotuarelor.

Pe lângă acestea, zona este recunoscută pentru spațiile verzi, care nu sunt deloc de neglijat ca întindere.

La doar câteva minute distanță există Parcul Bazilescu cu o întindere de peste 13 hectare, un loc ideal pentru activități sportive sau de relaxare în aer liber.

Iar daca spațiile verzi din apropierea complexului Akcent City nu ți se par suficiente, într-o lume în permanentă mișcare, într-o goană continuă, noi am căutat să înglobăm spații verzi suplimentare și în interiorul proiectului. Astfel, am proiectat și vom avea peste 4000 de mp de spații verzi in interiorul complexului, ce se vor constitui într-o oază de verde și de liniște, cât și locuri de joacă pentru copii. Astfel, poți avea momentele tale de relaxare pentru tine și pentru cei dragi fără să fii nevoit nici măcar să ieși din complex. Ce poate fi mai frumos de atât?

Viața socială, iar asta nu doar pentru că studiile o arată, ci fiind ceva resimțit de fiecare dintre noi, este un factor esențial pentru nivelul de fericire al unei comuntăți. Toate aceste spații comune create, grija pentru sustenabilitate, reducerea poluării și protejarea mediului înconjurător sunt cele care încurajează formarea relațiilor de durată.

3. Distanța față de centru – Există aceeași întrebare atunci când decizi achiziția unei case: la perfierie sau în centru? Credem că nu există un răspuns greșit, există doar nevoi diferite. Zonele centrale sunt preferate îndeosebi de cei care au o viață socială activă, care au nevoie de acces facil și rapid la oraș, insistituții de învățământ, birouri și care caută să își petreacă timpul liber în zonele mai dinamice ale orașului.

În cazul Akcent City, distanța față de centru este una mică, iar cea față de Aeroportul Internațional Henri Coandă și Gara de Nord poate fi parcursă în timp optim.

Distanța față de punctele de interes ale orașului nu înseamnă doar o serie de activități pe care le ai la îndemană, ci înseamnă și timp economisit pentru a ajunge la ele și timp câștigat pentru a face ce-ți place.

4. Parcarea – Ar putea părea că nu are legătură directă cu localizarea, așa-i? Va trebui, totuși, să te contrazicem. În lumea în care trăim și pentru că tot ne refeream la începutul articolului la București ca fiind unul dintre cele mai aglomerate orașe, cu cel mai mare număr de mașini la nivel european, locul de parcare se rezumă la două lucruri: timp și comfort.

De câte ori nu ne-am dorit ca după o zi petrecută în oras, fie că era vorba de birou sau de timp liber, să ajungem acasă și să nu fim nevoiți să petrecem zeci de minute căutând un loc de parcare? Sau să parcurgem distanțe lungi din locul in care am parcat până acasă? Mai ales cand suntem cu cei mici, cu cumpărături sau pur și simplu doar obosiți?

Din acest motiv, Akcent City pune la dispoziția rezidenților la grade înalte de calitate, accesibilitate și siguranță locurile de parcare din cadrul complexului, atât la nivel subteran, cât și suprateran, plus locurile pregătite pentru stații de încărcare mașini electrice.

Astfel, achiziționând un apartament în cadrul complexului, nu va trebui sa mai ai grija locului de parcare, accesul tău va fi facil și rapid, iar timpul câștigat se va transforma în timp de calitate oferit ție.

Intră în
legătură
cu noi

031.005.0100


Str. Navigației, nr. 2A Sector 1, București

Birou de vânzări

Bulevardul Bucureștii Noi, nr. 43

Program

Luni - Vineri - 10:00 - 18:00

Sâmbătă - 10:00 - 14:30

Duminică - Închis

Vă recomandam să faceți o programare în avans, pentru a evita timpul de așteptare.













    phone logo 031.005.0100