De ce să alegi un apartament de 2 camere în Akcent City?

Am putea începe prin a spune că încă mai poți beneficia de oferta de PRESALE la apartamentele cu 2 camere de tip 2A. Noi ne gândim că ar putea fi un motiv suficient de important un discout de 10.000 de euro. Dar dacă nu este suficient, îți putem oferi și alte motive, care să te convingă:

1. Ai un spațiu confortabil, indiferent că ești o persoană singură sau ești în cuplu. Este una dintre alegerile care combină atât spațiul cât și prețul de achiziție. Suprafețele utile pe care le poți avea în complexul rezidențial Akcent City prin achiziționarea unui apartament de 2 camere sunt cuprinse între 55,47 mp și 87,52 mp.

2.Utilizarea spațiului reprezină un aspect practic. Este mai ușor de întreținut, de mobilat, spațiul este bine delimitat, oferă un aer cozy și îl poți organiza mai ușor. Iar atunci când vorbim despre apartamente cu terasă, ba chiar cu terasă și grădină, nu doar că vei avea unde să-ți petreci timpul liber, dar le poți organiza astfel încât să beneficiezi și de alte spații de depozitare.

3.În cazul apartamentelor de 2 camere din Akcent City, acestea sunt decomandate, ceea ce înseamnă că nu ai treceri dintr-o cameră în alta, living-ul fiind total separat de dormitor printr-un hol. Astfel, indiferent de viziunea ta, dormitorul este locul în care dormi, iar livingul poate servi și pe post de birou.

4.Bucătăriile sunt separate de living printr-un perete din sticla securizată, ceea ce creaza un spațiu vizual amplu si face ca locuința să fie pară mai spațioasă. Pentru că, nu-i așa, nu poți compara un perete cu o sticlă de câțiva cm. Nu în ultimul rând, oferă mai multă lumină naturală în casă de care te poți bucura. Nu numai că ai senzația unui open space, dar poți găti în liniște, fără teama că mirosul va pătrunde în alte încăperi. La toate acestea mai adaugi și că poți păstra contactul vizual cu cei din living.

5.Eficiența energetică. Deși întregul complex este construit după reglementările nZEB, ceea ce înseamnă consum de energie redus indiferent de tipul de apartament ales, apartamentul de 2 camere reprezintă un spațiu mai ușor de întreținut și de încălzit.

6.Apartamentele de 2 camere pot fi mai ușor de închiriat. Dacă achiziția este în scop investițional, iar scopul final este închirierea, un astfel de apartament poate fi o soluție. Ratele lunare în urma unui credit pot fi acoperite total sau în mare parte de chirie.

Akcent City este un complex rezidențial în Bucureștii Noi, la 2 minute de stația de metrou Jiului, acces la stații STB și centre comerciale, format din cinci blocuri, însumând peste 700 de apartamente, de la garsoniere la apartamente de patru camere, câte două lifturi spațioase per bloc (de 8 și 10 persoane), peste 900 de locuri de parcare supraterane și subterane, inclusiv locuri pregătite pentru încărcare electrică, 4000 mp cu spații verzi și locuri de joacă, acces securizat și supraveghere.

Intră în
legătură
cu noi

031.005.0100


Str. Navigației, nr. 2A Sector 1, București

Birou de vânzări

Bulevardul Bucureștii Noi, nr. 43

Program

Luni - Vineri - 10:00 - 18:00

Sâmbătă - 10:00 - 14:30

Duminică - Închis

Vă recomandam să faceți o programare în avans, pentru a evita timpul de așteptare.













    phone logo 031.005.0100